Horgász oldalak

2012. június 12., kedd

Hasznos dolog a listaírás

Igen. 
Mint ahogy bevásárlás előtt is felirkáljuk magunknak egy cetlire a vásárolni kívánt termékeket, tegyük ezt akkor is mielőtt horgászni indulunk. Egyszer ugyanis történt velem egy elég szerencsétlen dolog, legfőképpen a feledékenységemnek köszönhetően, hogy elindultunk a pátkai Róth-tó felé, majd kb. az út negyedénél jutott eszembe, hogy otthon maradt a kiemelő szákom. Elkapott a düh és az idegesség -egyébként is elég későn indultunk reggel (szeretem időben elfoglalni a horgász helyem)-, egy hatalmasat fékeztem a jókis Citroen BX-mel és már a fékezés után éreztem, hogy valami nem oké. Nehezebb lett a szervó stb...Aki ismeri a BX-et tudja mi történt nem is akarok belemenni a részletekbe, lényeg az hogy hazafelé száguldva a szákért elment a fékem, elfolyott az olajam és alig tudtam megállni a piros lámpánál. Nos mondanom sem kell elmaradt az aznapi peca.

Az esetből tanulva ezután minden horgászat előtt írok egy listát előző nap, mit kell betenni az autóba.
Javaslom nektek is, ha nem akartok bosszankodni, vagy éppen az otthon maradt kedvenc csalitok után siránkozni, tudván hogy arra biztos jönne a hal. :)

Ezt a cikket is lehet az olcsó horgászathoz kapcsolni, mivel persze másnap ismét nekivágtunk az útnak a még egyszeri tankolás után.....

Nincsenek megjegyzések: